Νίκη & Παρή | No pain, just gain

Όπως είπαμε όταν ξεκινήσαμε, αυτό το blog χρησιμοποιείται για να κάνουμε γνωστές, προσπάθειες και ιστορίες φίλων της Κιμωλίας. Τις περισσότερες φορές, οι ιστορίες έρχονται μετά από παράκληση δική σας, οπότε και καθόμαστε να γράψουμε μερικές γραμμές για προσπάθειες/ιστορίες που μας στέλνετε και μας εκφράζουν. Ωστόσο, αυτή τη φορά το άρθρο είναι εντελώς προσωπικό και ξεκινάει αρκετά χρόνια πριν.

Η ιστορία ξεκινάει το 1998, σε ένα λύκειο στον Ταύρο. H πρώτη μου ανάμνηση από τη Νίκη είναι να παίζουμε στην ίδια ομάδα ένα μονό παιχνίδι μπάσκετ. Από το παίχνίδι αυτό, θυμάμαι ακόμα τη Νίκη να κερδίζει το παιχνίδι σχεδόν μόνη της, και εμάς τους υπόλοιπους να έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό. Βρεθήκαμε πάλι πρόσφατα, σε ένα reunion φυσικά, οπότε και έμαθα για όλα τα όμορφα πράγματα που κάνει και αποφάσισα να μοιραστώ την ιστορία της μαζί σας.

Η Νίκη (Μπιτσώρη) λοιπόν, μαζί με την φίλη της, Παρή (Μωραΐτη), ξεκίνησαν το No Pain, Just Gain. Σκοπός της δουλειάς που κάνουν μέσα στον πολυχώρο τους, είναι να ανακαλύψουνε τα ψυχοκινητικά οφέλη του χορού και της άσκησης μέσα από μια ποικιλία προγραμμάτων και σωστή καθοδήγηση. Πιστεύουν ότι πρέπει να γυμναζόμαστε για την υγεία μας και όχι μόνο για την αισθητική του σώματός μας. Στόχος τους είναι να συνδυάσουν τόσο την θετική επίδραση στην υγεία όσο και την αισθητική βελτίωση, αποκλείοντας ταυτόχρονα πόνους, τραυματισμούς και εξάντληση. Πιστεύουν ότι πρέπει να προσέχουμε το σώμα μας για να μας προσέχει κι αυτό αλλά και ότι η φυσική δραστηριότητα πρέπει να γίνει τρόπος ζωής για όλους μας!

Γνωρίστε και εσείς το No Pain, Just Gain

Website: No Pain Just Gain
E-mail: info@nopainjustgain.gr
Τηλέφωνο: 215 – 5515118
Διεύθυνση:
Καραθεοδωρή 11, Νέο Ψυχικό,
Τ.Κ 11525 (πλησίον μετρό Κατεχάκη)

Categories:

Tags:

No responses yet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *