Γειά σας Κιμωλίες μας! Πολύ πρόσφατα, κάπου βρεθήκαμε και κάτι μάθαμε και θέλαμε πάααρα πολύ να το μοιραστούμε, μέρες που είναι. Όχι ότι έχει μεγάλη σημασία ο καιρός, αλλά τώρα που οι γιορτές ήρθαν, λίγη μουσική παραπάνω πάντα βοηθά. Ο λόγος για ένα βάλς διαφορετικό από τα άλλα. Το βαλς του Σκαντζόχοιρου!

Ένα βιβλίο με 11 ιστορίες σε στίχους από την Ηλίανα που φέρνουν κοντά, πολύχρωμες κάλτσες, ένα μαέστρο, ένας συναχωμένος δράκος και ένα λίγο ψηλομύτικο αηδόνι.  Συμμετέχουν όλοι τους στο βαλς του σκαντζόχοιρου, μέσα από τις μουσικές του Γεράσιμου Παπαδόπουλου και τις φωνές τραγουδιστών που θα αναγνωρίσετε σίγουρα.

Ποιοι τραγουδούν; Μα οι Στέφανος Αφουξενίδης, Γιάννης Γιοκαρίνης, Σπύρος Γραμμένος, Άθως Δανέλλης, Γιάννης Διονυσίου, Πέννυ Μπαλτατζή, Γεράσιμος Παπαδόπουλος, Ηρώ Σαΐα, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Κωνσταντίνα Χρονοπούλου.

Αν θέλετε να ακούσετε τα ορχηστρικά κομμάτια (εγώ με αυτά δουλεύω εδώ και λίγες μέρες, στο repeat), ΟΡΙΣΤΕ.

Αν θέλετε να ακολουθήσετε την Ηλιάνα στα σόσιαλ, FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE.

Αν θέλετε να κάνετε δώρο το βαλς του Σκαντζόχοιρου, πολύ καλά θα κάνετε και θα το βρείτε σε όλα τα μεγάλα (αλλά και μικρότερα) βιβλιοπωλεία!

Εμείς σας αφήνουμε με ένα ζευγάρι κάλτσες του Σπύρου Γραμμένου για να πάρετε μια γεύση από το βιβλίο! Καλοτάξιδο Ηλιάνα!

 

 

Categories:

No responses yet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *