Τώρα κανονικά, ακολουθώντας τον τίτλο της παράστασης, θα έπρεπε να γράψω 2-3 γραμμές και τέλος. Keep it short, φάση. Δε νομίζω Τάκη*

Άλλωστε, όπως θα ακούσετε στην παράσταση της Ειρήνης και του Χάρη, το νόημα πίσω από τον τίτλο της παράστασης είναι άλλο.

Είχα την χαρά να τους δω στο Mproject στον Ταύρο, που έχει γίνει σημείο συνάντησης για standup βραδιές. Η παράσταση ήταν εκπληκτική, και έτσι αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου. Αρχικά να πω ότι είναι μια παράσταση που δεν πρέπει να χάσετε. Να πω επίσης ότι μπερδεύομαι πολύ με τις δύο αρνήσεις που κάνουν μια κατάφαση. Οπότε πάμε πάλι.

Μια παράσταση που πρέπει να δείτε!

Ο Χάρης (Νταρζάνος) και η Είρηνη (Ξυγκάκη), φέρνουν μια παράσταση που ασχολείται με πολλά διαφορετικά θέματα της καθημερινότητας και όχι μόνο. Φέρανε μαζί τους ντουλάπες, μηχανάκια, μουσικές, κούριερ, παραγγελίες, σχολικά χρόνια, παλιές μπανιάρες, παλιούς νιπτήρες, ότι έχετε για πέταμα, παίρνω. Εδώ μπαίνει ένα μέτριο αστείο γιατί προφανώς και δε θα σας πω τίποτα άλλο για την παράσταση. Να πάτε να δείτε για τους εαυτούς σας (το κείμενο γράφεται έτσι για να μεταφράζεται ωραία στα αγγλικά).

Τι πρέπει να κάνετε; Ή τι δεν πρέπει να μην κάνετε; Θα σας πω! Να τσ’ακολουθήσετε στα σόσιαλ που θα τα βάλουμε πιο κάτω για να τα φτάνουν όλοι, για να μάθετε που θα παίξουν οσονούπω (κι επειδή έτσι ηλίθια σκέφτομαι, το έψαξα και υπάρχει μαγαζί “οσονούπω” και είναι στην Καισαριάνη – αλλά οχι, δε θα παίξουν εκεί).

Τώρα, αν θέλετε να πάρετε μια ιδέα για το τι πρόκειται να δείτε, να σας πω ότι ΤΙΠΟΤΑ δε θα μπορέσει να σας προετοιμάσει για αυτό που θα συμβεί. Αλλά αν θέλετε να ψαχτείτε, τον Χάρη θα τον βρείτε να κάνει την αγαπημένη Μαρμελάδα-Φράουλα μαζί με τον Στέλιο Ανατολίτη, ενώ την Ειρήνη σίγουρα θα την βρείτε σε επεισόδια από τις πιτατάκες/μπυρατάκες/πιτσατάκες όπου λογοπαίγνια της έχουν γράψει ιστορία όπως ιστορία έγραψε και η 3η θέση που κατέλαβε, στην πρόσφατη βραδιά λογοπαιγνίων του Athens Comedy Festival 2023.

Τι άλλο να γράψω; Να πάτε να τους δείτε!

Social Media

Νίκος, Κιμωλία

* αν διαβάζεις αυτό το άρθρο και σε λένε Τάκη, τι σας βρήκε κι εσάς του Τάκηδες μ’αυτή τη φράση; Κι εγώ δε το έκανα καλύτερο. Τι να κάνω Τάκη; Συγχώρα με.

Categories:

No responses yet

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *