fbpx Μια ποδηλατοβόλτα διαφορετική! | Kimolia Art Cafe
Purple-room-back
lights-sign
lamp-and-phone
mirror-across-bar
view-of-bar
piano-man
sugar-view
view-red-room
Passenger in Life

Μια ποδηλατοβόλτα διαφορετική! 

Κιμωλίες μας, η ιστορία που έχουμε να μοιραστούμε αυτή τη φορά, είναι μια ιστορία τρέλας, αυτής της τρέλας που ενδόμυχα, λίγο (ή και πολύ) αρκετοί από εμάς μπορεί να ζηλεύουμε... Πρόκειται για την ιστορία του Αλέξανδρου (Ζήλου), του Κωνσταντίνου (Ζήλου) και του Γιώργου (Πάλλη), που αποφάσισαν να βγουν για μια ποδηλατοβόλτα κομματάκι μεγαλύτερη από ότι συνηθίζεται...!

Η αρχή δεν γίνεται τώρα, έγινε με την ιδέα του Αλέξανδρου να κάνει μια ακόμα πιο μεγάλη πορεία πριν από 1,5 χρόνο περίπου, πηγαίνοντας με το ποδήλατο του από το Cairo στο Cape Town! Ναι, καλά ακόυσατε...! Αυτή τη φορά λοιπόν, με παρέα και όχι μόνος, θα καλύψει περίπου 1.500 χιλιόμετρα, κάνοντας έναν γύρο της Ελλάδας, τόσο με το ποδήλατο όσο και με άλλα μέσα, περισσότερο βοηθητικά, για την περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών αλλά και για να ολοκληρωθεί το ταξίδι μέσα σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Το "γιατί" του ταξιδιού μπορούν να σας το εξηγήσουν και οι ίδιοι αν θελήσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους, αφού θα κρατήσουν ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας από την σελίδα τους στο Facebook, για να μπορέσουν να συνδεθούν με όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο από τα μέρη τα οποια θα επισκεφθούν. Εμείς θα σας πούμε μόνο ότι το έχουν βάλει σκοπό να αναδείξουν τις ομορφιές της Ελλάδας αλλά και να δώσουν μια γερή ώθηση στον ποδηλατικό τουρισμό (ναι, είναι κάτι υπαρκτό!).

Σε επιλεγμένα μαγαζιά θα εκθέσουν και υλικό από το ταξίδι του Αλέξανδρου στην Αφρική και θα είναι εκεί για να συζητήσετε μαζί τους για την εμπειρία αυτή. Τα υπόλοιπα όπως είπαμε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αν το φέρει ο δρόμος τους, ίσως κι από κοντά!

Όλοι εμείς στην Κιμωλία χαιρόμαστε ιδιαίτερα που γνωρίζουμε ανθρώπους με τόση τρέλα και όρεξη και πείσμα και γράφουμε αυτό το κείμενο για να ζητήσουμε μέσω της κοινοποίησης σας, τη στήριξη όσων ενδιαφέρονται προς τα παιδιά και το project τους. Σας κοινοποιούμε το κείμενο τους αυτούσιο παρακάτω, μαζί με μια "εικόνα" της διαδρομής τους, καθώς και τους σταθμούς του ταξιδιού!

Για την επίτευξη του ταξιδιού αναζητούμε συνεργάτες που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε μια πεταλιά παραπάνω. Είτε με οικονομική ενίσχυση με αντάλλαγμα την προβολή και διαφήμιση σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε με την προσφορά φιλοξενίας σε κάποιον χώρο που θα ήταν εφικτό, να προβληθεί η παρουσίαση ή και η δυνατότητα διανυκτέρευσης μας σε κάποιο χώρο κατά την διάρκεια του ταξιδιού μας!

Email: passengerinlife@gmail.com
Facebook: Cairo2CapeTown
Facebook: Alexandros Zilos, Konstantinos Zilos, Giorgos Pallis
Website: www.passengerinlife.com

Όσοι θα θέλατε να συνεισφέρετε στο εγχείρημα μας μπορείτε στον παρακάτω λογαριασμό:
PIREAUS BANK
IBAN: GR37 0171 7590 0067 5911 6196 041
Ζήλος Αλέξανδρος
Reason: Cairo2Capetown 

 

Kimolia on Facebook

Kimolia on Twitter

Kimolia on Instagram

Ένας από τους κυριοτερους λόγους για να έρθετε να μας δείτε από κοντά... #Kimolia #kimoliartcafe #kimoliaartcafeΕπίσκεψη από μακριά σήμερα... Ιστορίες παλιές και αναμνήσεις, ανακατεμένες με λίγη νοσταλγία και πασπαλισμενες με σχέδια  για το μελλον... #koukounari #kimolia #kimoliartcafe @koukounari_papigoΉρθαν και οι νέοι μας κατάλογοι σε γραφη Braille. Ένας νέος νόμος από αυτούς που πραγματικά χρειάζονται... Shout out στην εκπληκτική δουλειά που κάνει ο Φάρος Τυφλών! Γνωρίστε τον! #accessibility #braille #farostyflon #kimolia #kimoliaartcafeΟ δαίμων του τυπογραφείου, ή απλά ευκαιρία για λίγα παραπάνω Smarties! #Kimolia #kimoliartcafe #happynewyear #vaasilopita #yoloA TOUCH OF SPICE (ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ)

Σα μια βόλτα στην Πόλη, αρώματα, μπαχαρικά και μυρωδιές πολίτικης κουζίνας, στην πιο ιδιαίτερη μας πρόταση. Παλαιωμενο τσίπουρο, ρακόμελο roots, φλούδες εσπεριδοειδών, αρωματικά bitter λεμονιού και πορτοκαλιού και έλαια κανέλας και μοσχοκάρυδου. ------
Like a walk in Constantinople, fragnances, spices and scents of local cuisine, in our most esteemed recommendation in this list. Aged “tsipouro”, “raki” with honey by Roots, peels of orange, scented lemon bitters and oils of cinnamon and nutmeg.

#kimolia #κιμωλία #athens #plaka #cafe #filmtails #dynamiki_sa #kimoliartcafeVICKY, CRISTINA, BARCELONA

Μια συνταγή μεσογειακή, με ισπανικό gin larios με αρώματα από δενδρολίβανο. Φρέσκα φύλλα βασιλικού, χυμός λεμονιού, σπιτικό σιροπι ζάχαρης και σόδα αρωματισμενη από ginger. Σαν την ταινία που το βάφτισε, ένα κοκτέιλ “ισορροπημένο”, ανάμεσα στο γλυκό και το πικρό. ---------------
A mediterrannean recipe, with spanish larios gin, scented with rosemary. Fresh basil leafs, lemon juice, homemade sugar syrup and ginger-flavored soda. Like the movie that inspired this cocktail, a delicate balance between sweet and sour.

#kimolia #κιμωλία #athens #plaka #cafe #filmtails #dynamiki_saΠήγαμε στο open day της #noctua και ξετρελαθηκαμε με την εποχιακή και την επετειακή τους μπύρα.. συστήνονται ανεπιφύλακτα! #tastenoctua #kimolia #brewery #opendayALICE IN WONDERLAND

Η Αλίκη χτύπησε τα κόκκινα γοβάκια της και ο κατεργάρης γάτος, ανακάτεψε metaxa, σπιτικό σιρόπι απο μέλι ανθέων, φλούδες εσπεριδοειδών, φρέσκο χυμό λεμονιού και αρωματικά bitter μπαχαρικών. Έτοιμο!
-----------------
Alice tapped her red heels and the Cheshire Cat blended metaxa liquer, homemade honey syrup, peels of citrus fruits, fresh lemon juice and scented spice bitters. Drink is served!

#kimolia #κιμωλία #athens #plaka #cafe #filmtails #dynamiki_sa