fbpx articles | Kimolia Art Cafe

Άρθρα για την Κιμωλία

Σας μαζέψαμε κάποια απο τα άρθρα που έχουμε εντοπίσει κατά καιρούς να γράφονται για την Κιμωλία μας. Mπορεί για την οικονομία του χώρου, να κρατήσαμε 4-5, αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν πολλά ακόμα, σε sites, σε προσωπικά blogs, κ.ο.κ. Η χαρά μας για κάθε νέο άρθρο είναι η ίδια αν όχι μεγαλύτερη. Σας ευχαριστούμε που παίρνετε το χρόνο να γράψετε δυο καλά λόγια για την προσπάθεια μας. Αν υπάρχει κάποιο άρθρο που ξεχάσαμε και θέλετε να μας το θυμήσετε, στειλτε μας ένα μήνυμα στο info[at]kimolia-art-cafe[dot]gr. 

--Popaganda--

"Υπάρχουν κάποιοι χώροι που όταν μπεις μέσα τους, σου έρχεται μια αίσθηση παιδικής ηλικίας. Για την ακρίβεια, μια αίσθηση που έχουν τα όνειρα στην παιδική ηλικία, λίγο άναρχα σε γεωμετρία, σχέδια και χρώματα. Για μεγαλύτερη ακρίβεια, αναφέρομαι στην αίσθηση που είχε η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, εκεί που ένα σωρό παράλογα συνέβαιναν. Τα μεγέθη, οι συνδυασμοί και οι διαδοχές ήταν αλλόκοτα. Καθώς τα χρόνια περνούν, τα χρώματα και τα έντονα σχέδια γκριζάρουν μέσα μας, ίσως, μαζί με την αίσθηση την εξερεύνησης. Μπαίνοντας στην Κιμωλία, βλέπεις να ξεδιπλώνονται μπροστά σου μαγικοί καθρέφτες, σοκολατένια κουμπιά, σαλόνια που περπατούν και κορίτσια πίσω από το πέπλο του παραμυθιού…ή μήπως ήταν στη φαντασία μας όλα αυτά;"

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ


--in2life--

"Το μέσα δωματιάκι της Κιμωλίας, του πιο arty café του κέντρου, είναι κάτι ανάμεσα στο σαλονάκι της γιαγιάς μας και το κρυφό καταφύγιο ενός καλλιτέχνη. Εδώ, στον vintage καναπέ, μας φτιάχνει η διάθεση χάρη στο αρωματικό τσάι, τον αχνιστό καφέ, τις χαλαρωτικές τζαζ μουσικές και το πολύχρωμο σκηνικό. Εξίσου πολύχρωμο και ευχάριστο είναι το φόντο και στην κυρίως σάλα, πλάι στην μπάρα και το πιάνο."

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ


--Frapress--

"Εκεί στα όμορφα σοκάκια της Πλάκας, μία ανάσα από το Σύνταγμα, στο μικρό δρόμο της Υπερείδου θα συναντήσετε την Κιμωλία. Ένα all day café-bar με vintage διάθεση και ζεστά πρόσωπα... Την Κιμωλία την ετοιμάσαμε κυρίως μόνοι μας. Nομίζω πως τελικά δε θέλαμε κανέναν να μπει μέσα στο χώρο και να κάνει τη δουλειά για μας. Θέλαμε να είναι ένα μέρος πολύ «προσωπικό», οπότε κάναμε τα περισσότερα μόνοι μας."

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ


--Koita Magazine--

"Στην Κιμωλία, θα ζήσεις όμορφες στιγμές χαλάρωσης με την παρέα σου και πολύ γρήγορα θα αποτελέσει το αγαπημένο στέκι για τις βόλτες σου στο κέντρο της πόλης. Είναι σπουδαίο άλλωστε να βλέπεις, σε εποχές κρίσης, μαγαζιά με ποιότητα και ιδιαίτερο ύφος να κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την αγάπη του κόσμου. Μία βόλτα εκεί θα σε πείσει! Trust Me!"

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ


--AthensBook--

"Η Κιμωλία στην Πλάκα καταφέρνει να κάνει τον επισκέπτη να ταυτίζεται μονομιάς με τον χώρο (οι χρωματιστές καρέκλες, οι περίεργοι καθρέφτες και τα κάθε λογής προσωπικά αντικείμενα βοηθούν) και ίσως αυτή είναι η βασικότερη αιτία που όλοι την επιλέγουν με σκοπό να πιουν έναν καφέ σε κάποια από τις γωνιές της, να απολαύσουν ένα χαλαρό ποτό στο μπαρ και να περπατήσουν σε έναν διαφορετικό κόσμο μακριά από το στημένο design και το απρόσωπο στυλ."

Διαβάστε όλο το άρθρο ΕΔΩ

 

Purple-room-back
lights-sign
lamp-and-phone
mirror-across-bar
view-of-bar
piano-man
sugar-view
view-red-room

Kimolia on Facebook

Kimolia on Twitter